Politica de returnare

Returnare

Poți returna în termen maxim de 14 zile de la data primirii comenzii.

Ține cont că numai produsele care nu prezintă semne de utilizare pot fi returnate.

 

 

Procedură

 

1. Pregătiți corespunzător produsul pe care doriți să îl returnați, punându-l în cutia lui originală în care a venit, ambalați-l în pachetul sau folia în care a fost livrat către dumneavoastră sau în altă cutie de carton de dimensiuni similare cu cele ale cutiei pentru a ajunge cutia produsului intactă la noi alături de toate accesoriile primite la acesta, dacă este cazul. Vă rugăm să nu lipiți banda adezivă de tip scotch direct pe cutia produsului!

2. Completați formularul de retur (click AICI pentru a îl descărca)

3. Trimiteți formularul de retur completat la adresa de email retur.total@gmail.com 

4. În cel mai scurt timp posibil, unul dintre colegii noștri din departamentul de Retur va procesa email-ul trimis de dumneavoastră și vă va îndruma pentru trimiterea returului către noi.

5. După ce coletul ajunge la departamentul de retur și returul este acceptat, în decurs de 1-5 zile lucrătoare se returnează banii. Întreaga procedură de returnare produs/bani durează maximum 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier.

 

 

Important

 

1. Dacă returnați mai multe produse, puteți pregăti un singur colet.

2. Nu primim colete trimise cu ramburs.

3.. Returnarea banilor se va face prin transfer bancar în contul pe care l-ați menționat dumneavoastră în formularul de retur. Recomandăm scrierea cât mai clară și lizibilă al acestuia.

4. Formularul de retur se poate descărca de la punctul 2 din cadrul secțiunii Procedură și poate fi completat fie de mână, fie la calculator, folosind un program ca Microsoft Word.

5. Incercam sa va oferim o gama foarte variata de modele la preturi cat mai accesibile, aspect care nu ne permite sa oferim transport si retur gratuit pentru orice comandă. Deoarece costul expeditiilor reprezinta un serviciu contra-cost oferit de firma de curierat, preferam sa oferim un pret cat mai mic pentru produs, care sa nu aiba inclus in el taxele de transport si de retur. Astfel dorim sa eficientizam la maximum modul de lucru, iar dvs., in calitate de client, sa fiti hotarat si sigur in legatura cu marimea aleasa in momentul in care plasati comanda, astfel incat sa nu fie ulterior nevoie de returnare sau de o trimitere a unei altei marimi. Desigur, in cazul in care perechea este nepurtata, nedeteriorata, in cutia originala, si prezinta toate accesoriile cu care aceasta a venit, o puteti returna, urmand ca dvs. sa suportati taxa de retur in valoare de 14.90 lei. Sfatul nostru este sa va masurati talpa piciorului, iar apoi sa verificati Ghidul de marimi de la producatorul acelui model (ex. Skechers, Rieker, Formazione, Franco Gerardo, Epica etc.), insa chiar si asa pot aparea diferente de la un model la altul sau de la o persoana la alta. Un mod eficient de a fi sigur ca marimea pe care o comandati online de la noi vi se va potrivi este sa o probati inainte fizic, in magazin.

 

 

Costul returnării

 

 

Dacă ați beneficiat de transport gratuit la livrarea inițială și doriți să returnați cel puțin 50% (din punct de vedere valoric al comenzii în lei) din produsele comandate în acea comandă, în cazul unui retur, se va proceda astfel:

  • Se va reține suma de 14.90 lei, reprezentând contravaloarea transportului inițial la livrare (doar în cazul în care ați beneficiat la comanda inițială de transport gratuit)
  • La această sumă se adaugă taxa de retur standard de 14.90 lei dacă efectuați returul la Easybox, sau 18.90 lei dacă optați pentru preluarea coletului de la adresa dumneavoastră.

 

Cazul I, ați comandat un produs pentru care ați beneficiat de transport gratuit și doriți să îl returnați

De exemplu, dacă produsul comandat de dvs. a costat 449 lei, și ați beneficiat de transport gratuit, atunci când l-ați primit, ați suportat doar contravaloarea produsului, transportul fiind suportat de noi. Dacă decideți să returnați acest produs, de exemplu, la Easybox, veți suporta costul transportului inițial din partea noastră, în valoare de 14.90 lei, plus taxa standard de retur de 14.90 lei. Astfel, vi se vor vira în cont 419.20 lei. Dacă nu doriți returnarea comenzii la Easybox, ci ridicarea acesteia de către curier de la domiciliul dvs., costul va fi de 18.90 lei pentru retur, în loc de 14.90 lei.

 

Cazul II, ați comandat un produs pentru care NU ați beneficiat de transport gratuit și doriți să îl returnați

De exemplu, dacă produsul comandat de dvs. a costat 249 lei și nu ați beneficiat de transport gratuit, astfel că valoarea totală pe care ați plătit-o a fost 263.90 lei. Dacă decideți să returnați acest produs, de exemplu, la Easybox, veți suporta doar taxa standard de retur, deoarece costul transportului inițial a fost deja plătit de către dumneavoastră. Astfel, vi se vor vira în cont 234.10 lei. Dacă nu doriți returnarea comenzii la Easybox, ci ridicarea acesteia de către curier de la domiciliul dvs., costul va fi de 18.90 lei pentru retur, în loc de 14.90 lei.

 

Cazul III, aveți mai multe produse în aceeași comandă, ați beneficiat de transport gratuit pentru aceasta și doriți să returnați produse care însumate reprezintă peste 50% din valoarea totală a comenzii.

De exemplu, dacă ați comandat 3 produse în aceeași comandă: o pereche de pantofi Skechers la 329 lei, o pereche de pantofi Formazione la 219 lei și o pereche de pantofi Nicolis la 179 lei, și ați beneficiat de transport gratuit. Dacă doriți să returnați la Easybox mai mult de 50% valoric din comandă (mai mult de 363.50 lei), din comandă (deci să presupunem că returnați pantofii Formazione și cei Nicolis), vi se vor opri atât transportul inițial, în valoare de 14.90 lei, cât și taxa de retur standard de 14.90 lei. Astfel, veți primi în cont 368.20 lei. Dacă returnați doar perechea Nicolis, spre exemplu, transportul inițial rămâne gratuit, iar dvs. suportați doar taxa standard de retur, deci veți primi în cont 164.10 lei. Dacă nu doriți returnarea comenzii la Easybox, ci ridicarea acesteia de către curier de la domiciliul dvs., costul va fi de 18.90 lei pentru retur, în loc de 14.90 lei.

 

Această abordare reflectă dorința noastră de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărare cât mai transparentă și simplă posibil. Ne dorim să încurajăm clienții să fie deciși și siguri în privința comenzilor lor, pentru a minimiza necesitatea de returnare sau de schimb de mărime. Prin urmare, considerăm că este mai potrivit să separăm costurile de livrare și retur și să le lăsăm să fie suportate de către cei care aleg să utilizeze aceste servicii, în loc să le includem în prețul final al produselor. Această abordare permite clienților să plătească doar pentru ceea ce comandă și să beneficieze de transparență în privința costurilor asociate serviciilor de livrare și retur.

 

 

După ce trimiteți formularul de retur, unul dintre colegii din echipa noastră vă va contacta telefonic sau prin WhatsApp cu privire la modalitate în care doriți să efectuați returul și vă va îndruma pentru a face procesul cât mai rapid și eficient. Ne rezervăm dreptul de a nu primi colete retur trimise cu ramburs sau pentru care nu s-a trimis formularul de retur pe mail. După ce trimiteți formularul de retur, așteptați ca un coleg din echipa noastră să vă contacteze. Mulțumim. 

 

Acest cost de retur este reprezentat de taxele de curierat. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Mai jos aveți posibilitatea de a calcula pe baza comenzii dumneavoastră, ce valoarea vă va fi returnată, după costurile cu curieratul. Menționăm că acest calculator este strict pentru a vă ajuta să estimați dinainte suma care vă va fi rambursată și NU ține loc de trimiterea formularului de retur pe email pentru a efectua returul. 

Calculează costul returului

Calculator de retur