Politica de returnare

Ultima actualizare:

Returnare

Poți returna în termen maxim de 14 zile de la data primirii comenzii.

Ține cont că numai produsele care nu prezintă semne de utilizare pot fi returnate.

 

 

Procedură

1. Pregătiți corespunzător produsul pe care doriți să îl returnați, punându-l în cutia lui originală în care a venit, ambalați-l în pachetul sau folia în care a venit sau în altă cutie de carton de dimensiuni similare cu cele ale cutiei pentru a ajunge cutia produsului intactă la noi alături de toate accesoriile primite la acesta, dacă este cazul.

2. Completați formularul de retur (click AICI pentru a îl descărca)

3. Trimiteți formularul de retur completat la adresa de email retur.total@gmail.com

4. În cel mai scurt timp posibil, unul dintre colegii noștri din departamentul de Retur va procesa email-ul trimis de dumneavoastră și vă va îndruma pentru trimiterea returului către noi.

5. După ce coletul ajunge la departamentul de retur și returul este acceptat, în decurs de 3-5 zile lucrătoare se returnează banii. Întreaga procedură de returnare produs/bani durează maximum 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier.

 

 

Important

 

1. În cazul unui retur, dumneavoastră veți suporta prețul transportului până la sediul nostru. Practic, valoarea care vă va fi returnată va fi cea a produsului pentru care doriți să faceți returul MINUS taxa de retur în valoare de 15 lei dacă efectuați returul la Easybox, sau 18.90 lei dacă optați pentru preluarea coletului de la adresa dumneavoastră. Spre exemplu, dacă perechea pentru care doriți să faceți returul a costat 299 lei, în momentul în care vă vor fi rambursați banii, vi se vor opri 15 lei sau 18.90 lei, în funcție de modalitatea de retur aleasă de dumneavoastră, reprezentând contravaloarea taxei de transport, deci veți primi în contul precizat de dvs. 284 lei dacă returnați coletului la Easybox sau 280.10 lei, în cazul în care ați optat pentru preluarea returului de la adresa dumneavoastră. 

2. Dacă returnați mai multe produse, puteți pregăti un singur colet.

3. Nu primim colete trimise cu ramburs.

4. Returnarea banilor se va face prin transfer bancar în contul pe care l-ați menționat dumneavoastră în formularul de retur.

5. În cazul în care doriți să ne trimiteți returul cu o firmă de curierat aleasă de către dumneavoastră, vă rugăm să precizați acest aspect în formularul de retur.

6. Formularul de retur se poate descărca de la punctul 2 din cadrul secțiunii Procedură și poate fi completat fie de mână, fie la calculator, folosind un program ca Microsoft Word.

 7. Incercam sa va oferim o gama foarte variata de modele la preturi cat mai accesibile, aspect care nu ne permite sa oferim transport si retur gratuit pentru orice comandă. Deoarece costul expeditiilor reprezinta un serviciu contra-cost oferit de firma de curierat, preferam sa oferim un pret cat mai mic pentru produs, care sa nu aiba inclus in el taxele de transport si de retur. Astfel dorim sa eficientizam la maximum modul de lucru, iar dvs., in calitate de client, sa fiti hotarat si sigur in legatura cu marimea aleasa in momentul in care plasati comanda, astfel incat sa nu fie ulterior nevoie de returnare sau de o trimitere a unei altei marimi. Desigur, in cazul in care perechea este nepurtata, nedeteriorata, in cutia originala, si prezinta toate accesoriile cu care aceasta a venit, o puteti returna, urmand ca dvs. sa suportati taxa de retur in valoare de 15 de lei. Sfatul nostru este sa va masurati talpa piciorului, iar apoi sa verificati Ghidul de marimi de la producatorul acelui model (ex. Skechers, Rieker, Formazione, Franco Gerardo, Epica etc.), insa chiar si asa pot aparea diferente de la un model la altul sau de la o persoana la alta. Un mod eficient de a fi sigur ca marimea pe care o comandati online de la noi vi se va potrivi este sa o probati inainte fizic, in magazin.

 

Modalitățile în care puteți efectua returul și costurile aferente acestora:

 

Plasați coletul retur la Easybox: 14.90 lei

Curierul va prelua coletul retur de la adresa dumneavoastră: 18.90 lei

După ce trimiteți formularul de retur, unul dintre colegii din echipa noastră vă va contacta telefonic sau prin WhatsApp cu privire la modalitate în care doriți să efectuați returul și vă va îndruma pentru a face procesul cât mai rapid și eficient. Ne rezervăm dreptul de a nu primi colete retur trimise cu ramburs sau pentru care nu s-a trimis formularul de retur pe mail. După ce trimiteți formularul de retur, așteptați ca un coleg din echipa noastră să vă contacteze. Mulțumim. 

 

Acest cost de retur este reprezentat de taxele de curierat. Vă mulțumim pentru înțelegere!